Gratis frakt inom Sverige. 9 EUR inom EU, Norge och UK.

3 saker jag kommer göra i sommar innan jag återvänder till jobbet med min datorväska

Jag älskar att jobba mycket i perioder - men det går bara om jag då och då har utrymme för återhämtning. Sommarperioden är det perfekta tillfället att under en längre tid varva ned och få tid till reflektion. Det är så lätt att glömma var man är på väg under hektiska perioder (alltså strategin) - därför är det perfekt att använda lugnare perioder till just reflektion.

Du kanske trodde att den här artikeln skulle handla om vad jag kommer göra under min semester som inte är jobbrelaterat, men faktum är att den handlar om vilka jobbaktiviteter som jag vill prioritera under just ledigheten (är man ledig som egenföretagare?). Här kommer mina topp 3:

1. Tillväxtplan - Hur snabbt ska företaget växa, vilka länder kommer vi börja sälja i härnäst och vilka produkter ska vi fokusera på?

2. Inspiration till kommande produkter - både när det gäller innehåll men även produktutveckling. Många frågar mig hur jag kommer på designen till produkterna, men sanningen är att det "kommer till mig" och inte är något man kan tvinga fram. Därför är det viktigt att låta den kreativa processen få ta tid när det behövs. Jag hämtar inspiration från allt möjligt, från lägenhetsportar till mode till personer på stan.

3. Kommunikation - Hur vill vi kommunicera och vad vill vi kommunicera? Det är så mycket vi vill berätta... men vissa saker behöver vi hålla på, men den som väntar på något gott? :)

Självklart kommer jag ta RIKTIG semester också och vila ut ordentligt. Som sagt är det viktigt med återhämtning.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

'