Gratis frakt inom Sverige. 9 EUR inom EU, Norge och UK.

Hur du stylar din datorväska till jobbet - en outfit per färg

Jag får många frågor från kvinnor som vill köpa en väska men som har svårt att bestämma vilken färg. Alla färger är verkligen helt fantastiska - så mitt förslag är att välja den färg som kommer gå bäst med de outfits du har till jobbet. Nedan är mina tips på hur de bäst stylar de olika färgerna.

1. Den klassiska svarta väskan

Svart är verkligen en snygg färg och det passar till allt. Jag tycker att vår svarta väska är extra snygg tillsammans med jordnära toner. Varför inte bära upp den till en outfit helt i silke?

Jobbväska och datorväska för dam och kvinna

Beige silkesblus och svart silkeskjol: Ahlvar gallery. Svarta slingbacks: & Other Stories. Svart jobbväska: By Banoo.

2. Den vågade grå väskan

Jag älskar grått och färgen passar till allt i garderoben enligt mig. Tycker att den ska få synas lite extra tillsammans med en härlig vit kavaj och ett par svarta jeans - men självklart är den snygg till en helsvart outfit också.

Jobbväska och datorväska för dam och kvinna

Vit kavaj: Stylein. Utsvängda svarta jeans: Twist & Tango. Svarta boots: sania d'mina. Grå jobbväska: By Banoo.

3. Crème de la Cream

Finns det något lyxigare än en helvit outfit? Älskar särskilt att matcha vitt med off-white. Här tycker jag att vår väska i Cream kommer passa perfekt - du kommer så så bossig ut!

Jobbväska och datorväska för dam och kvinna

Off-white jacka: Filippa K. Vita jeans: Gant. Ivory/vita mules: sania d'mina. Jobbväska i Cream: By Banoo.

4. En exklusiv Espresso

En helkostym i ett lyxigare material såsom silke tycker jag är så snyggt! Tycker särskilt att mörkblåttt passar jättebra tillsammans med vår väska i Espresso. Outfiten andas en powerkvinna som strax ska leda ett styrelsemöte - visst blir man taggad?

Jobbväska och datorväska för dam och kvinna

Mörkblå silkeskostym: Stine Goya. Beiga loafers: Flattered. Brun jobbväska: By Banoo.

5. Glädjespridaren Warm taupe

Jag ler så mycket när jag ser den här outfiten. Jag föreställer mig att jag strosar längs Paris gator, bärandes väskan i Warm taupe där mitt glada humör reflekteras i min outfit - vill sätta på mig detta omedelbart!

Jobbväska och datorväska för dam och kvinna

Svart klänning: Sandro. Ljusblå mules: Manolo Blahnik. Puderrosa jobbväska: By Banoo.

Vill du ha daglig inspiration till business outfits? Då rekommenderar jag det här fantastiska kontot på Instagram: businessand.style.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända

'